Pages

October 12, 2009

Keputusan PRK Bagan Pinang



Salam. Hi. Semalam, 11 Oktober 2009, Pilihan Raya Kecil DUN Bagan Pinang dijalankan. Bermula pada 8 pagi dan berakhir tepat 5 petang. Berita radio RTM semalam menyebut 70 % keluar mengundi. Tapi menurut artikel dalam Utusan Online, 80 % keluar mengundi.



Keputusannya, Tan Sri Isa Samad menang mengalahkan Zulkefly Mohamad Omar. Keputusan ini menunjukkan rakyat masih yakin Tan Sri Isa masih boleh menjalankan tugas, membantu masyarakat kawasan terbabit.

Tan Sri Isa menang dengan jumlah undi 8,013, 5,435 lebih banyak berbanding Zulkefly.

Diharap Tan Sri dapat menjalankan tugas dengan baik.

Kepada para penyokong, jangan cemarkan sesuatu yang baik. Imej sendiri yang akan tercemar.

Sumber : berita radio RTM dan Utusan Online.

Risham : terasa rugi sebab tak dapat jual topup minggu ni.

5 comments:

Kennee said...

harap ada perubahan untuk masa hadapan... dan yang dah bagus continue diusahakan... Btw nanged you in Innit and clicked ya ads too... ^^

Fir.Dha.Us said...

oh no...
risham..
cane nak wat tag blog kte kat gambar mcam yg risham buat?

Risham said...

fir.dha.us :
jap2.
xbape paham lah.
gambar yang mane satu ni?

Fir.Dha.Us said...

oh...
yg ad name blog kat gamba la...
watermark...
phm x?

Risham said...

ooo
watermark.
byk software free.
aku pakai alamoon watermark.