Pages

October 02, 2009

Liga Futsal 2 Okt 09

Here's the English version of this post.

salam. ha. kali ni lain sikit gayo eh. kalau tak paham, buek2 lah paham.

2 oktober 2009, OC atau Organizing Chairperson, Ahmad Syahir dah set buek liga futsal kek gelanggang tenis INTI-UC Nilai yang sekaghang ni 70% milik Laureate. Habih yo test 1 kalkulus 2 tadi, maghrib, poie lah tengok jap. tapi sebonar eh tak tengok pun. leko bughak mo Fatah tanyo mano nak dapek filem 120.

Plan asal nak marathon, tengok Supernatural, dah maleh pulak nak naik bilik yang macam kek puncak dunio, lepak lah topi court tenis tu.

Apo? Nak keputusan? Tanyo lah Caer. Apo tanyo den lak. Hehe... Lepak2. Jangan maghah lu. Biar lah Caer kiro sampai habih lu, lopeh tu baghu tanyo.

Tapi ado kabar angin yang ado duo goalkeeper yang takdo bolos eh. Apo team eh tadi entah, tak ingat lak. Tapi camano gayo eh tu? Nak bagi hadiah best goalkeeper ni, apo nak buek an?

Apo pun, tujuan sebonar eh buek liga ni nak main ghamai2, enjoy, senaman, release tension. Haghap apo yang jadi kek dalam court tu, janganlah dibawak keluar. Tingga an lah kek dalam tu yo. Tapi henset, wallet, jangan kau tingga an lak. Nayo kang. Tak ponah dibuek oghang sengajo tingga an wallet mo henset. Sok kot oghang tanyo kek kau , 'Kau gilo ko apo?' jangan maghah lak.

Ok. Kalau nak result akhir eh, nanti2 lah den poie tengok kek Caer.

p/s : ingatan buek member2 kek INTI-UC Nilai ni, dah pilih universiti lom? den cadang an cubo lah, tak wajib, hujung minggu ni carik universiti apo nak apply.

3 comments:

kenwooi said...

all the best with the competition =)

kenwooi.com

wafi said...

rishamfikir nk gmbor x? ade byk kat sini. kt mumoka pun ade.
cecane pun, test 1 pe cer? hope u did all the best.

Risham said...

hah.
jgn tnye lah test1...
kt mumoka ea?
nnt ak amik.
thx.