Pages

June 04, 2009

Duit ku.

Salam.

Duit. Kalo pasal pelajaran, jgn la teragak-agak nak belanja. Tapi kalo benda lain, yg agak-agak xpntg 2, tgguh la dulu.

Mcm hari ni, ak dpt tgk satu TB punye hdd. Bkn TIBI yg penyakit batuk kering 2, TB yg maksd die 'terabyte'. Peh... Mmg cntik r bende 2. Kalo isi sume game2 FF pun byk gile lagi kosong.

Satu lagi, tadi punye movie screening, aku respek r. High-def, cantik gile, dari pintu surau 2 pun masih boleh nmpk ngn jelas lg. nak tau berapa besar fail die? 4 GB beb! Tp pdn gak r ngn high-def die 2.

jadi, kalo xperlu, tgguh la dulu. gune tuk bnde yg lg pnting buat masa skang ni.

Sekian.

p/s : Aku tak tau apsal aku tergamam kejap tadi. Tapi sungguh aku tak nmpk sape. aku nmpk kelibat, tergamam, tersedar, dan trus blah.

2 comments:

afe said...

kelibat?

Risham said...

a'ah.
mksud aku orang lar.
kasar sgt ke bunyi die? kelibat?