Pages

March 31, 2011

Box-Office

Berjuta-juta orang tengok tak bermakna bagus. Entah-entah orang buat gelak ke. Tengok tak bermakna minda terbuka. Bodoh.

Lepas ni ramai lah nak try buat cerita lebih kurang. Lepas tu ramai terikut-ikut. Lama-lama budak-budak pun ikut. Pastu salahkan sekolah. Bodoh.

Memang lah tak sokong atau bantah, tapi menunjukkan benda-benda macam ni dah boleh masuk media yang lebih terbuka. Kalau internet takde poster. Ni dah masuk wayang, banyaklah poster kat shopping complex. Silap-silap lepas ni semua berani keluar.

Apa yang salah sangat jadi konservatif? Orang tak konservatif pun bantah isu-isu tertentu pasal internet. Apa sebab diorang tak bantah benda ni pulak? Lagi satu, yang pegi bagi lesen, luluskan filem ni buat apa? Bodoh.

Merujuk filem Dalam Botol.

p/s : jangan kata dalam botol, brokeback mountain pun aku tak hingin nak tengok.

1 comment:

nurhakeem said...

Salam,
Nice commentaries.
^_^

-Amri